Naše společnost vyvinula pro společnost Kaeser kompressoren s.r.o. systém online monitoringu kompresorových stanic Kaeser on-line

19. 6. 2012

Kaeser on-line je intranetový portál, jehož prostřednictvím mohou zákazníci společnosti Kaeser monitorovat a administrovat vlastní kompresorové stanice. Společnost NETsecurity provozuje systém Kaeser on-line jako ucelené řešení, které zahrnuje provoz a pronájem VPN sítí mezi  kompresorovnami jednotlivých zákazníků společnosti Kaeser a serverovými technologiemi společnosti NETsecurity.  Součástí tohoto rozsáhlého řešení je rovněž provoz Intranetového portálu (Kaeser on-line), jehož prostřednictvím je možné vzdáleně dohledovat a administrovat kompresorové technologie pouze s využitím běžného internetového prohlížeče ze strany zákazníků společnosti Kaeser. 
Prostřednictvím systému  mohou rovněž technici společnosti Kaeser  identifikovat provozní  problémy na kompresorové stanici a tyto problémy okamžitě vyřešit a nebo alespoň přesněji diagnostikovat problém před realizací servisního zásahu u zákazníka.

V budoucnu bude systém Kaeser on-line rovněž zákazníkům poskytovat relevantní informace o produktech společnosti Kaeser jakými jsou například uživatelské a servisní manuály.

Zpět na novinky