NETsecurity uvádí na trh otevřené řešení procesního portálu s podporou mobilního prodeje

5. 7. 2011

NS-P systém je otevřené řešení procesního portálu, které umožňuje zmapování a automatizování firemních procesů.  Jedná se o řešení typu client-server, kdy serverová část obsahuje předdefinované mapy procesů v rámci kterých  se  pak zadávají pracovníkům úkoly, které mají být relevantním procesem zpracovány.

Systém může být nasazen jako on-line prodejní, dokumentační či servisní nástroj. Řešení je vhodné například pro mobilní likvidátory pojišťoven, kteří mohou pomocí mobilního zařízení v terénu dokumentovat rozsah pojistné události.  Ke každému zdokumentovanému záznamu systém přidá geotag a časové razítko. Informace jsou bezprostředně po pořízení k dispozici na NS-P serveru a připraveny k dalšímu zpracování.

Systém je možné použít k většině činností v terénu jako je právě zmíněná dokumentace skutečnosti, realizace objednávky, či jakékoli servisní činnosti u zákazníka. Mobilní pracovník má v podobě mobilního zařízení  (mobilní telefon či tablet) k dispozici nástroj, jehož prostřednictvím dokumentuje svou činnost nebo  přijímá úkoly  z centrály (typické využití pro kurýrní společnosti).  Pomocí mobilní aplikace je možné digitalizovat jednodušší dokumenty a takto pořízená data ihned odeslat na NS-P server v centrále společnosti.  Systém rovněž sleduje a zaznamenává polohu mobilních pracovníků, což zjednodušuje logistické plánování.

Procesní portál NS-P je otevřené řešení, které lze upravit dle konkrétních požadavků zákazníka. V současné době disponuje klientem pro klasické desktopové využití a rovněž klientem pro mobilní  platformu Android.

Více podrobností...

Zpět na novinky